Werkwijze

Werkwijze en voordelen voor jou als freelancer

Als je graag als zelfstandige aan het werk gaat, zelf je opdrachtgevers en opdrachten weet te vinden, maar geen zin en tijd hebt in het factureren van werkzaamheden en het voeren van een loonadministratie, dan is AXS Payroll een goede optie voor jou.
Je bepaalt zelf je werkzaamheden, het uurtarief waarvoor je gaat werken en dus uiteindelijk je salaris.

AXS Payroll stelt voor jou en je opdrachtgever een contract op. AXS Payroll betaalt je salaris (je komt op de loonlijst bij AXS Payroll), regelt je belasting en premieafdrachten en de facturatie van jouw gewerkte uren. Je bent dan automatisch ook verzekerd voor de ziektewet, de WIA en de WW.

Eigen ondernemerschap
Je kiest zelf je opdrachten en opdrachtgevers, onderhandelt zelf over het uurtarief en bepaalt zelf wanneer en hoe lang je werkt.

Verzekeringen
Via AXS Payroll ben je automatisch verzekerd voor de ziektewet, WIA en WW.

Zekerheid van je inkomsten
AXS Payroll factureert de gewerkte uren, maar is ook verantwoordelijk voor het debiteurenrisico. AXS Payroll garandeert je wekelijkse salaris uitbetaling.

Administratie is geregeld
AXS Payroll factureert je gewerkte uren,  voert je salarisadministratie en doet alle wettelijke afdrachten van premies en belastingen. Kortom je administratie is geregeld en dat kost jou geen tijd en zorgen meer. Daarnaast heb je geen KvK inschrijving en VAR verklaring meer nodig.

Kosten voor payrolling
Voor freelancers heeft AXS Payroll een aantrekkelijke regeling waarbij je een relatief laag percentage van je uurtarief, wat afgesproken is tussen jou en je opdrachtgever, afdraagt aan AXS Payroll. Het exacte percentage is mede afhankelijk van de hoogte van het uurtarief en de duur van de opdracht. Vul de offerte in met je gegevens en wij nemen spoedig contact met je op. Onze tariefstelling is scherp.

Zijn er nog onduidelijkheden of vragen? Bekijk dan onze FAQ of neem contact op.