Wat kost payroll

Duidelijk en transparant

Wij geven u graag inzicht in het verschil tussen uw maandelijkse loonkosten en de kosten voor payroll via AXS.

Maak zelf een berekening met behulp van onze rekenmodule.

Maatwerk Payroll

Afhankelijk van het aantal medewerkers dat u via AXS Payroll wilt gaan verlonen kunnen wij u een aanbieding op maat voorleggen. Voor één medewerker kunt u zelf de prijs berekenen via onze rekenmodule.

Voor een payrollovereenkomst volgens de NBBU CAO bieden wij zeer scherpe tarieven, inclusief alle services van AXS Payroll. Bereken zelf uw voordeel aan de hand van onze rekenmodule.

De volgende contracten behoren tot de mogelijkheden

Wij bieden verschillende contracten voor de inzet van uw medewerker via AXS Payroll waardoor u maximaal flexibel blijft.

• Flexibele contracten
Dit zijn contracten met uitzendbeding. Hiermee blijft een opdrachtgever tot op de dag flexibel. Als het werk stopt, eindigt het contract meteen.

• Contracten voor bepaalde tijd
Deze contracten worden voor een bepaalde tijd vastgelegd. 6 tot 12 maanden is gebruikelijk, maar elke tussenvorm is ook mogelijk.

• Contracten voor onbepaalde tijd
Deze contracten worden voor onbepaalde tijd vastgelegd. De medewerker is met een vast dienstverband in dienst van AXS Payroll. Let op: de inlener betaalt de gewerkte uren, met inachtneming van het eigen risico, en heeft de verplichting tot werkverschaffing tot einde contract. Voor tussentijds ontslag is de Nederlandse Wet van toepassing.