Over AXS Payroll

AXS Payroll is een betrouwbare en gecertificeerde partner als het gaat om payroll services. Wij maken deel uit van de AXS groep, met meer dan 20 jaar ervaring in verlonen van medewerkers en arbeid gerelateerde zaken.

Wij zijn voor u de persoonlijke administratieve intermediair tussen werkgever, freelancer en medewerker. Binnen de mogelijkheden die de NBBU CAO ons biedt kunnen wij u maatwerk oplossingen bieden als het gaat om contracten en voorwaarden.

Wij bedienen verschillende branches door heel Nederland. Bij AXS Payroll bent u degene die zelf de regie in handen heeft, maar wij staan u persoonlijk bij met raad en daad.

Flexibilisering van de arbeidsmarkt is een ontwikkeling van de afgelopen jaren en zal ook in de komende jaren een belangrijke rol spelen. Met de payroll services speelt AXS Payroll in op die toenemende behoefte, waarbij een flexibele schil aan medewerkers bij bedrijven zal gaan toenemen. Wij groeien graag met u mee.

Snelheid, deskundigheid, persoonlijkheid en jarenlange ervaring, dat zijn de belangrijkste kenmerken van AXS Payroll Services.